dijous, 18 de març del 2010

Viatge + Ayutthaya

Hello people!!

Per fi, despres d'un llarg viatge, hem arribat! :D



Realment, fins ara l'unica cosa que hem fet ha sigut viatjar, pero deu ni do la de coses que ens han passat. Hem estat 13 hores a l'avio amb un aterratge una mica a lo Dragon Khan. Imagineu com ha sigut el descens que el diccionari que estava sobre d'un seient, ha volat, literalment, fins la fila 14 (i estavem a la 27!).
Despres hem anat cap a Bangkok en un taxi rosa fosforito i sense cinturons al darrera. CUIDAAAAAOOOOO!! I d'alla hem agafat un tren a lo Bonanza per anar a Ayutthaya.




Un cop alla, hem agafat un "ferry" per arribar fins a l'hotel http://th.ayothayahotel.com/



En general, el clima es molt caluros, el menjar esta be (no ens surt foc pels queixals de moment), tot es molt economic (hem dinat per 40 centims) i tot es molt maco i molt autentic. Ens ha sorpres no trobar massa guiris .




Petooons a toooots!!!! Esteeem moolt be!! Fins la propera!! ;)

P.d: Per cert, si trobeu a faltar els accents queixeu-vos als tailandesos :P

9 comentaris:

  1. Hola viajerosss!! tela tela quines experiències amb només 1 diaaaa!! ;)
    M'alegro molt que tot us vagi bé, i ja sabeu, de moment no us acosteu a Bangkok XD !

    Una abraçada i a disfrutar!!!
    PD: Ja us aniré informant de les novetats del nostre estimat país :)
    ลา ก่อน!! (adéu!)

    Àlex

    ResponElimina
  2. Carai! Quants transports en tan poc temps... Judith, has dinat per 40 cèntims qui sap què i després no et menges els meus macarrons si els hi tiro una boleta de mantega???? Guineu!

    ResponElimina
  3. Guineu!!!Més que un ferry sembla el barco fantasma,quins collons!!! No gosis mirar dins de la cuina sinó els 40 cèntims et semblarà car,jajaja. Per cert la segona foto,que collons és? Petons meus,de l'Anna,la Marta i la Ruth. Passat-ho molt bé i aprofita la joventud. Adéu guineu!

    ResponElimina
  4. Me n'alegro que hagueu arribat bé. Si dineu per 40 centims, alla aneu de ricachones total no?? caram!!

    Be, "SS" :P, disfruta al 200% de la teva il·lusió de visitar Tailandia, i ja et donaràs compte que les platjes d'alla no tenen res a envejar-li a la de la Barceloneta ;) ;)

    Petons!

    David

    ResponElimina
  5. Està molt bé aquest blog ! Ens alegrem molt que tot vagi així de fantàstic...perquè a les fotos teniu les cares molt somrients i ja m'estan entrant ganes de viatjar a aquest pais.Per cert...podeu posar què mengeu?Molts petons de la iaia Nuri,la Nuka i dels teus pares que t'estimem molt.Fins a la pròxima !

    ResponElimina
  6. jajajaj fijo q allí comerás cosas con salsas.....y aki me tienes estigmatizada con las patatas bravas y mi gran y mitico movimiento de tenedor!

    disfruta,disfrutad mucho del viaje!
    pd: kizás la camiseta si q t vnía grande...nos ekivocamos d talla al final? jaja

    Ana

    ResponElimina
  7. hola chicos!!
    la verdad es que estas sonrisas lo dicen todo ;)
    me alegro mucho de que estéis bien!un abrazo grande :* chundi

    ResponElimina
  8. jajajaajjajajaja hombreeeeeee los 40centimos es incluso mas barato que en china! jajaja pero a saber que habeis cenado.. *-) Haceis mas transbordos que yo a mi casa!! pero lo que importa es los 20 dias que os quedan! aa tope! :)


    un besooooo enormee!
    Cris Ma

    ResponElimina
  9. Hola ! Com va tot ? Imaginem que molt bé. L'altre dia jugaven la Mona i la Nuka. I avui la Nuka ha pujat sola al sofà (ja havia baixat varies vegades).Van trucar dient que et posessis en contacte, des de Tailandia, amb la familía asignada. A veure si poseu coses al blog que està molt bé. Molts petons i...a disfrutar!!!
    Carme

    ResponElimina