divendres, 19 de març del 2010

Ayutthaya + Lopburi

Hooola de nou!!


Avui hem aprofitat molt b'e el dia! Pel mati hem anat a coneixer els temples (Wats) d'Ayutthaya amb l'ajuda d'un "carricoche" amb el seu curios xofer. Els wats ens han impresionat molt.






Com feia un solarro que t'hi cagues (parlant clar i catala), el "xofer" ens ha deixat un parasol/paraigues perque no ens torressim. El xofer ha dit que era "For the lady"...






Avui per esmorzar no hem pogut tastar els "banana pancakes", pero entre un wat i un altre i casi a l'hora de dinar... ne'm pogut menjar un! Per fiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!







Avui ens han timat! Hem dinat per 50 centims! jajaja... I amb cocacola i tot!! Ojuuu, eh! Pels curiosos, hem dinat tallarins amb verduretes! Avui si que ens ha sortit una mica de foc per la boca! jajaja... Estava molt bo, eh!







Amb el dinar encara paint, hem agafat el tren cap a Lopburi. Semblava que estiguessim al metro en hora punta! A mes a mes, hi havia venedors ambulants que encara no sabem com s'ho feien per passar.







Arribem a Lopburi, ciutat dels monos. Aqui si que l'hem liat!! Anem a comprar els tickets per passar aquesta nit al tren, cami de Chiang Mai, i resulta que no queden lliteres lliures, per tant, aquesta nit a "dormir" assegudets!! Confiem en que dema puguem dormir com Deu mana!

Despres d'aquesta trencada, hem anat a veure el temple dels monos. Cal? No cal! De cami al temple, hem estat rodejats de monos! Quina por! Es mes, quan ens hem apropat al temple, un mono ens ha atacat perque duiem una ampolla d'aigua. Despres, el gracios del Mariano, m'ha demanat que li aguantes l'aigua i una poma, per despres sortir corrent i deixarme indefensa davant els monos. Malparit!! jajajaja... En fi, al final hem sortit vius de l'emboscada, pero no hem tingut nassos d'entrar al temple!!



Be, ara a sopar i agafar el magnific tren cap a Chiang Mai!



Que vagi mooolt be!! Petooons a tot i merci pels comentaris!! ;)

12 comentaris:

  1. No t'has fet un foto amb cap mico al cap?? deu ser graciòs...

    ResponElimina
  2. mayans!menjador de bananes!
    t'havia dit q estiguessis per aquesta noia durant el viatge.. i tu.. què fas?la deixes sola amb els monos..bé.. la judith hauria d'estar acostumada a las tevas moneries.. pero no et passis vale? ;)
    una abraçada

    ResponElimina
  3. A mi porta'm un mono de souvenir!!!!!! Gràcies. Anna.

    ResponElimina
  4. jajaja Qué bo judith! Passeu-ho molt bé, que el viatge només acaba de començar! Jo també en vull fer un així! :P
    Esperem més relats i fotos!
    Petons!
    Noèlia.

    ResponElimina
  5. Jaja, Molt bé el Mariano, jo també hagues fet el mateix, pero amb un parell de pomes més, per si els monos dubtessin...:)

    A la foto q surts menjnte el banana pancake, set veu principi de pel anticristo eh :):)

    Que tot vagi tan bé (o millor) que ara :)

    Petons

    David

    ResponElimina
  6. jaja!
    Jo també vull estar rodejada de monoooos!
    Són molt xulos!!
    I ja de pas.. probar els banana pancakes!
    xD
    unbesooo!

    Claraaa!^^

    ResponElimina
  7. Hola ! Com va tot ? Imaginem que molt bé. L'altre dia jugaven la Mona i la Nuka. I avui la Nuka ha pujat sola al sofà (ja havia baixat varies vegades).. A veure si poseu coses al blog que està molt bé. Molts petons i...a disfrutar!!!
    Carme

    ResponElimina
  8. Estamos contentos de seguir vuestro viaje. Besos a los dos, una mami :)

    ResponElimina
  9. jajaja ostres... quines aventures! Una abraçada :)

    ResponElimina
  10. Ueeeeee!!!!!!!!!!!!! menudos suertudos!!! primero y para empezar, decirte Mariano que voy a tener que enfadarme seriamente contigo, pq ya no es sólo que me rechaces las partidas de pocker y luego te pille jugando con otros, sino que además te vas a Tailandia, haces un blog y no me dices nada! Cabrón. jejeje que sepas, que sólo por chinchar te sigo igualmente :P a ver si actualizais que esto es peor que una novela de intriga, Quiero leer y verlo todo!!!!!!!!!!!! ;). besos y abrazos múltiples y repetidos para los dos. Xavi y Eva. PD. tráeme un mono si quieres que lo olvide todo y no me enfade contigo. jejeje. cuidadin con la revolución, ya me entendeis!!!

    ResponElimina
  11. Dith!! Q xulu esta quedant el blog, a més tmb el tindreu com un diari del viatge x quan torneu. Les fotus son molt xules, quina enveja amb biquini, i nusaltres encara amb l'abric!!! jeje
    Ma encantat la histornia dels monos, q bo, ja mimagino mes o menys la situacio, sino vau atrevirbos ni a entrar al temple!!! ;P
    UN PETO MOLT FORT. Marta uni

    ResponElimina