dimarts, 23 de març del 2010

Chiang Mai + Koh Tao


Bones d nou!!


Despres de tres dies de no parar, hem trobat un ratet per escriure!! Un cop saludats els monos i actualitzar el bloc, vam arribar a l'estacio 5 minuts abans de que passes el tren cap a Chiang Mai. Com no ens havia donat temps de sopar, vam comprar uns bols de nuddles que semblaven tenir bona pinta... pero un cop al tren els vam tastar i vam saber el que es el PICANT!! (vam acabar els dos plorant, bruuutal!). Aixi que s'ens va acudir esbandir els nuddles amb aigua, i a la quarta esbandida continuaven picant!! Sort del pa Bimbo que duieeem! Un gran sopar >)

Despres de 12 hores al tren i sense quasi haver dormit vam pasar el dia en plan zombies per ChiangMai. Vam encarregar el trekking de l'endema i ens vam cuidar una mica... vam sopar molt be i despres ens van fer un massatge als peus i a mes vam dormir a un llit! Quins luxes :O

Al mati seguent vam anar cap a la selva, on vam coincidir amb uns israelites, americans, anglesos, una alemanya i...espanyols!(per primer cop en el viatge).



Vam anar a veure un jardi d'orquidees, un espectacle de serps i el poblat de les dones jirafa. Despres ens vam fer un fart de caminar fins a un petit poblet al cim d'una montanya, on vam dormir.




A l'endema vam banyarnos a una cascada, vam pujar a un elefant, vam fer rafting i vam anar en canoa de bambu. Ens ho vam passar de conya amb els espanyols, la Montse i el David. Molt majos ells! A mes, ja de tornada a Chiang Mai ens van deixar duxar al seu hotel. Amb el petardu al cul vam anar a l'aeroport i vam comprar els bitllets cap a Bangkok, alli cagant osssssties a pillar el tren cap a Chumphon, on un bus ens ha dut al port on hem agafat el vaixell per arribar aquest mati a Koh Tao, per fi!!! (Yiiiiiiijjaaaaaahhh... d'una punta a l'altra de Tailandia en una nit!).



Aqesta mateixa tarda hem anat a classe de submarinisme... per cert, a vosaltres que tal les classes? ;)

No us preocupeu si no actualitzem per que no sempre ho podem fer. A mes alguns cops no sen's envien els sms, no sabem per que.
Molts petonts per tothom, nosaltres estem molt be, tot es precios i molt barato... ni cinc eurus, noo???? jaja..

Feunos saber que tal us va per alla!!!!!!!!



Un peto! Fins la propera!



6 comentaris:

  1. Quina envejaaaa!!!! què tal les classes diu! tindrà barra el tio!!!! brrrrrrrrrrrrrrrr

    Wenu nois! Sepais que m'heu fet decidir que he d'anar a Tailandia!! sí sí! ja estic estalviant per anar-hi com abans millor!:-p

    Contiunueu disfrutant! petonets!!!:-)

    Eva

    ResponElimina
  2. Carai tuuu! quina envenja que em feuuu!! :D

    A mi també em venen ganes de venir amb tantes aventures que us passen! i a més per 5 euruuus ehhh!!! ;) (Nuñez)

    Per aqui a Barcelona va tot bé, avui hem fet l'examen de Models i crec que he tret un 9 i curiosament..l'Adri també!! XD
    La paquita va venir a fregar el pis i ha quedat tan net que m'he adonat que el terra era clar i no negre!! jejej!!

    Espero que disfruteu molt guapuss!!

    Una abraçada ben forta!!
    PD: Mariano jo de tu vigilaria per la nit, que per aqui he vist una noieta amb un ganivet raro que fa molta porrrrr!!! :D

    Àlex

    ResponElimina
  3. Guineu!!! Veig que tot i està tant ocupada et vas enrecordar del meu aniversari,és tot un detall. De ton pare t'en vas enrecordar? Aquí estem tots molt bé quasi com tú allà(que más quisiéramos). Records de les nenes,l'Anna i jo. Sembleu el Willy Foc,voltant tant i tan ràpid. I les fotos,que tal surten? Les que penjeu veig que bé i les que no penjeu suposo que també. Apa no m'emrotllo més,molts petons i fins aviat. Adéu Guineu!

    ResponElimina
  4. Molt bé això de menjar pincant... Ja sé on anirem a dinar el proper cop que quedem per fer-ho (Andele, andele!!!). El Ramon es posarà content quan vegi que t'estàs fent gran, jeje. Doncs res, que ja està tot acabat i que ja tinc ganes de que tornis per poder-ne parlar. La mama ja ha encarregat el palmó del Pau.
    Per cert, a mi no me'n feu gens d'enveja (digue'm rara): amb la calor que deu fer, els bitxos que hi deu haver, les olors rares, eggggsss. M'agafa mal de peus de llegir tot el que feu. A casa s'està molt bé.
    Doncs res, continueu passant-ho 'tan bé' que jo, des del sofà, calentoneta, amb un cafè amb llet del bo i una música suau de fons, seguiré llegint les vostres aventures.
    Molts petons wapos!!!

    Meri (ta germana)

    ResponElimina
  5. Carai, crec que m'hauria d'haver pensat bé la possibilitat d'anar a Tailandia :O Que maco que es tot i així en plan aventura total... La foto que surts amb el ganivet, aixi amb la samarreta arremangada i tot, ja podria ser la portada d'un joc de Tomb Raider :P

    Per aquí tot igual, tot bé, el curs bé...coleccionant "A" :) I potser l'unic diferent es que l'Espanyol hagi guanyat un partit, i a sobre al Sevilla :)

    Apa, a seguir disfrutant.

    I no t'ho creguis gaire...però se't troba a faltar.

    Petons,
    David

    ResponElimina