divendres, 2 d’abril del 2010

Krabi

Holaa people!! :)


Hem estat uns dies sense actualitzar perque no hem trobat cap ciber a la platja! ;) No, no.. ara en serio... era perque no trobavem cap ciber on puguessim descarregar les fotos!

En la darrera actualitzacio (en episodios anteriores... jajaja), anavem a agafar el vaixell cap a Krabi. Perque us feu una idea, aqui es on vam dormir aquella nit (una imatge val mes q mil paraules :p)




Despres de les 8 hores de vaixell, taxi i bus cap a la costa oest! I alla a agafar una long tail (una barqueta taxi) cap a Ao Nang, Krabi.


I poca cosa que explicar d'aquests 3 dies! Platgeta, massatges, molts riures amb la gent tailandesa, kayak... pero pluja cada tarda :(


El primer dia vam agafar un taxi-boat (long tail) fins a una platja del costat (Railey Beach), on vam llogar un kayak per anar descobrint illetes i coves.



Feia un dia precios i "estupendu" fins que, despres de dinar, va comenzar a ploure/diluviar a lo tropical. TOTA la gent que estava en aquella mini platja va anar corrents a agafar una long tail. No sabiem on ens ficavem... Encara recordem aquella mar picada, aquelles cortines d'aigua, aquelles gotarres/bales que queien en horitzontal i aquells llamps i trons que semblava que estiguessim a Valencia, a plenes falles! jajajaja.... Bahhh! Aixo no es res! :p

A sobre, un cop vam arribar a terra ferma, estaven els carrers inundats! Vam acabar ben xops! A mes, la gent se n'enfotia! Una tailandesa que estava passejant ens va oferir el seu paraigues i ens va dir rient: "Only" 500 Bahts!!! Que amb aquests diners, mengem i sopem cada dia! jejeje...
Ah! Per cert, ens ho estem passant tant be, que se'ns esta passant el temps volant! Aqui ja estem a l'any 2553! Que?? Que no us ho creieu?? Mireu la data de caducitat!! (i no es perque es conservin molt be, eh! jajajaja) :p
Apa, marxem que d'aqui una horeta anem a veure un combat de Muai Thai! A veure com es fan una cara nova!
Dema cap a les illes Phi Phi! (on es va rodar la peli de "La Playa"). A veure si podem actualitzar!
Mooolts petons per tots!! Merci pels comentaris, que ens fan molta ilusio!
Firmat: LA NEGRA i EL CAFE AMB LLET! jajajajaja....

5 comentaris:

  1. Hola wapos! Doncs sí que us ho esteu passant bé (amb pluja i tot!). Lo dels massatges sí que m'ha fet una mica de pelusilla, per la resta, aquí s'està molt bé (dimecres vam anar a Port Aventura, què us penseu!). Bé, molts petons i cuideu-vos.
    Per cert, CREMA SOLAR!!!
    Apa, bye bye

    Meri

    ResponElimina
  2. Hola!

    Encara que no ho sembli, estic seguint les vostres aventures tipus "lost" i m'alegro que ho estigueu passant tant bé. És molt wapo això de compartir les vostres vivències, tot i que esteu tant lluny.

    Que vagi molt bé per "ses illes".

    Una abraçada.

    Manel (exprofe d'escacs)

    ResponElimina
  3. durch den monsoon eh??? ;)
    aqui en italia (del norte.. especifiquemos) hace sol!!por fin!!!i me lo estoy pasando muy bien cn mi familia i mi gente :)
    me alegro muuuuucho de que esteis bien los dos!mayans, seguro que ahora estaras mas moreno que yo!!i cn la dieta thai esta seguro que ya no te hace falta tu cemento, mi arrrrrma ;)))))
    weno chicos, que vaya muy pero que muy muuuuy bien! a disfrutar de estos dias!!!

    ResponElimina
  4. woooo! Jaja! Veig que us ho esteu passant molt béeee! xD Tateeeet! Quan ens tornem a veure, vull que m'ensenyis més fotooooos! ;)
    unbesoooo! ('desde' Huescaa! xP)

    Clara

    ResponElimina
  5. Scoltiiiiiii, sap k li dic?? Enveja Judith, enveja!!! jajaja això és fantàstic no? Ostia m'he quedat flipant amb les fotos i tot el que expliqueu! i xl k dius estas negra no cabrona?? jajaja Wenu quan tornis i estiguis ben situadeta kdm eh! et prenc la paraula, tot i k suposos k tu hauras d'explciar molt més k jo! :P Un petonàs wapa, disfreuteu molt!!!

    Mònica (Mnk)

    ResponElimina