dilluns, 5 d’abril del 2010

Koh Phi Phi

Hooola de nou!!

Aqui estem un altre cop! Aixo si, avui tenim un plat fort! Tenim fotos espectaculars i una anecdota molt curiosa! Com volem sorprendre-us, us hem de demanar que...
NO MIREU TOTA L'ACTUALITZACIO SENSE HAVER LLEGIT L'ESCRIT!!! DISCULPIN LES MOLESTIES!! ;)

No ho feu, eh!! :p

Be, en "episodios anteriores" ens vam quedar que anavem a veure uns combats de Muai Thai! La veritat es que va esta be, pero van comenzar per nois petits de, potser, 15 anys i 43 kilos! No penseu que eren "mosquitos muertos", eh! Que tela com repartien! Pero lo bo va estar als ultims combats, on ja eren mes grans i eren de major pes!




Aquella nit vam dormir poc, perque vam tornar tard i vam haver de matinar! Pero s'ha de reconeixer que va valer la pena llevar-nos d'hora, perque ens esperaven les illes Phi Phi!

Tot precios!! Una passada! A l'arribar, vam contractar una excursio per les dues illes! El recorregut era (si no recordo malament): Monkey bay (ja veureu que la nostra relacio amb els monos es "d'amor-odi"), la Vicking cave, la Maya Bay (on es va rodar la peli "La playa", fer snorkel per alla, etc.
Aquella tarda ens va ploure (q raro, no??), aixi que vam fer l'excursio a l'endema al mati! Per la tarda-nit, quan va parar de ploure, vam aprofitar per fer un vol i fer algunes compres! Passejant per la platgeta, vam veure que IBIZA es molt IBIZA!! Alguns es van sentir com a casa... ;)





Primera parada: Monkey Bay! Un monos molt majos, una platja preciosa, aigua cristalina, nosaltres guirejant per alla.. fins que... Xan, xan...





Uns altres guiris m'estaven dient algo! Que volien dir? Que estava passant? Volien que els hi fessim una foto?? Volien dirnos lo morenos que estavem?? ...........




............................... Xan, xan .............................


.....................................


..........................


.............


.....











Que pardillos som! Ens van agafar la funda de la camera! (encara sort que va ser aixo i no el moneder!). A mes, per intentar recuperarla, els llestos de nosaltres li vam tirar una pilota que duiem! Ale, han vingut els reis! Una altra joguina per ells! Si esque.. A mes, els desagraits, ens bufen i ens persegueixen! Cagunlou!! Si haguessim cobrat per cada foto que els altres els hi feien, ara mateix seriem rics! jajajaja...

Al final, resulta que per recuperar la funda, s'havia de negociar amb els monos! Ja t'hi cagues! Un Thai dels d'alla li va donar un tros de coco i vam recuperar la funda!




Despres del momentazo monos, a gaudir dels paisatges, de les aigues cristalines, dels peixos de mil colors... No es pot descriure en paraules! A veure que tal amb fotos si podeu fer-vos una idea!








Un petonet des de Bangkok! Ens veiem d'aqui 3 dies!!! Que passeu un bon dia! ;)


Firmat: Els morenazos (una mes que l'altre jajaja... )




6 comentaris:

  1. Hola de nou! Bé, per fer honor a la vostra anècdota amb els micos, avui quan ens mengem 'la mona' pensarem amb vosaltres, jeje.
    Ja tinc ganes de que tornis Judith... que les 4 fotos que poseu creen addicció, i deixen amb ganes de veure'n més (i a alguns amb més ganes d'anar a Tailàndia. El Ramon es posa rabiós cada vegada que veu el blog i m'intenta convèncer per anar a un lloc d'aquests. Aix, m'esteu buscant la ruina).

    Weno, molts petons i ens veiem aquesta setmana.

    Meri

    ResponElimina
  2. Que maco tot. Quina autentica passada els paissatges.

    Per aquí tot bé, ara mateix estic retransmetent l'ultima ronda del Juvenil i aquesta tarda cap a caseta...i ja n'hi han ganes...que tant buffet ja cansa. Al final no vaig contractar cap massatge , pero vaig passar més d'una horeta al "Sukisuki" del hotel, que amb resaca...va de luxe :)

    Bé, que us ho acabeu de passar genial, que d'aquí al final us faci un sol meravellos i aprofiteu que ja queda poc.

    Petons.

    D€IVID

    ResponElimina
  3. Soc na Maria José... que bo lo de IBIZA BAR JAJAJAJAJAJA
    Bueno, m'agraden molt ses fotos, t'ho pots imaginar :( Les vull vore totes quan tornis per Eivissa ehhh
    Muaka

    ResponElimina
  4. quien tira patadas más fuertes?
    la chundi con sus 26 años i 42 kg de peso o los niños de 15?
    ;)
    weno chicos!que vayan bien estos ultimos días, un beso gordo a los dos!
    :*

    ResponElimina
  5. por fin!!! por fin escric!!! que ahir vaig anar 3 cops a l'ordinador x escriure i quan arribava ja se m'oblidava!!! wenu, nu se si estareu de viatge o què!!! si és així! paciencia and bon voyage i fins aviat!:-)

    jujujujuj ara no tinc ningú q em robi el teclat! però els dos ens ho vam llegir tooooooooot tooooot eh!!!:-) i vam acabar dient novament: que suertudos i quina enveja!!!

    en fin... serafín... Que bé que hagiu après a negociar, encara que sigui amb micos! potser així ens timen menys Judith!:-)

    Wenu gent! mme'n vaig a classe!!! Ara que ja torneu, caldrà anar buscant dies per quedar amb la gent i explicar més anècdotes i ensenyar més fotos i fer-nos més enveeeeja...jejejejemj M'apunto a la llista de: "he de quedar amb..."

    Fins aviat!!!!:-)

    ResponElimina
  6. Bueno... Què tal duis el canvi d'hora? ;)
    I res Tatet, lo de l'altre comentari... Vull que m'ensenyis més fotooooos! =D
    unbesooo!(L)

    Clara

    ResponElimina